Poljokomerc.rs se obavezuje da će čuvati sigurnost podataka i privatnost svih naših kupaca. Vaši podaci su neophodni pri obradi Vaše narudžbine, pa su za to potrebni samo podaci krucijalni za poslovanje i informisanje korisnika  Poljokomerc.rsu cilju pružanja kvalitetne usluge.  Vaši podaci su strogo čuvani i dostupni isključivo vama i akreditovanim zaposlenim licima u Poljokomerc koji ih nužno koriste kako bi Vama pružili što bolju uslugu.

Svi zaposleni u Poljokomerc.rs koji obrađuju privatne korisničke podatke odgovorni su za poštovanje zaštite privatnosti. Korisnički podaci se koriste isključivo kako bi Vama pružili što bolje iskustvo u poslovanju sa nama.  Poljokomerc.rs se takođe obavezuje da vaše cenjene podatke ne prosleđuje trećim licima. Vaši podaci su u sigurnim rukama.

Podaci o Vašim posetama i posetama drugih korisnika  Poljokomerc.rs stranicama se prikupljaju i analiziraju. Tu vrstu analize podataka koristimo kako bismo unapredili ponudu, izgled i upotrebljivost našeg sajta, kako bismo Vam omogućili što jednostavnije korisničko iskustvo.

Vaš Poljokomerc.

Medeya 80g

1.790,00 RSD

Klasa: Selektivni, translokacioni herbicid

Aktivna materija: Izoksaflutol 750 g/l

Formulacija: WG – vododisperzibilne granule

Pakovanje: 80 g

Karenca: OVP

Plodored: Ukoliko dođe do preoravanja useva, mesec dana po primeni mogu se sejati kukuruz, krompir (uz plitku obradu zemljišta) i engleski ljulj (duboko oranje), a dva meseca lucerka i mrkva (uz plitku obradu) ili sirak i detelina (duboko oranje).

Radna Karenca: do sušenja depozita (6 do 12 sati)

SUPERIOR Paprika Niška Šipka 1g (ljuta)

40,00 RSD
Težina proizvoda:0.08 kg
Minimalna količina za poručivanje:10
Broj komada u transportnom pakovanju:10

Formaldehid 1l

390,00 RSD
Pokrivka za pecurke se obavezno mora dezinfikovati formalinom. To je 40% rastvor formaldehida. Sami preparat formaldehid u sebi sadrzi odredjeni procenat formaldehida od 25-37%.

Paradajz Big Beef 500semenki

4.490,00 RSD
Big Beef Big Beef je rani indeterminantni paradajz beef tipa. Biljke su zdrave i snažne. Zbog svog kvaliteta je omiljen kod proizvođača koji sami rade prodaju na tezgi. Plodovi su krupni, ovalni, crvene boje, odličnog ukusa i srednje čvrstine. Ranostasnost u kombinaciji sa krupnoćom plodova i odličnom otpornošću na bolesti čine Big Beef  hibridom pogodnim za različite uslove proizvodnje.